Flytte elementer fra en ArcGIS Online-konto til en annen

Med hjelp av ArcGIS Online Assistant kan du, i tillegg til å inspektere underliggende JSON for elementer og modifisere URL:er for tjenester i webkart og applikasjoner, kopiere innhold fra en ArcGIS Online eller Portal for ArcGIS konto til en annen.

Logg deg på ArcGIS Online Assistant med kontoen du ønsker å kopiere innhold fra. Brukergrensesnittet presenterer dine mapper og innholdet i dem. Klikk på nedtrekkspilen for «I want  to...» og deretter «Copy Content» som vist i bildet nedenfor. Her kan du velge hvor du ønsker at inneholdet skal limes inn – enten ditt eget eller en annen ArcGIS Online eller Portal for ArcGIS konto.

For å kopiere inneholdet til en annen konto, klikk «Another account», velg type konto og klikk på «Log in». Klikk på nedtrekkspilen lengst opp til høyre i vinduet og velg «Sign in with another account». Logg deg på med kontoen du ønsker å kopiere innhold til. Brukergrensesnittet presenterer de mapper som hører til denne kontoen, og innholdet i dem. For å kopiere innhold fra en konto til en annen, trekker du spesifikt element fra menyen til venstre og plasserer det i riktig mappe i menyen til høyre. «Root» tilsvarer «Hjem»-mappen i Mitt Innhold. 

Hvis du ønsker å kopiere et Feature Layer fra en konto til et annen, vil du bli spurt om du ønsker å lage en Simple eller Full kopi av dataene. Simple bruker du hvis du kun ønsker å referere til den tjenesten som er tilgjengelig på den andre kontoen. Full bruker du hvis du vil opprette en uavhengig tjeneste på det konto du kopierer tjenesten til.