Om oss

Geodata er markedsledende i Norge innen geografiske data og teknologi som brukes i både offentlig og privat sektor.

Vi legger all vår innsats i å forenkle arbeidsprosesser og visualisere komplekse datasett på en lettfattelig måte slik at du kan ta bedre beslutninger.

Stadig flere datakilder har en geografisk posisjon knyttet til seg. Fremveksten av åpne data sensorer og IoT gir en kontinuerlig strøm av data, som er verdiløs om du ikke vet hvordan du skal forvalte, analysere og visualisere den.

Vi lager løsninger og analyser og tilbyr drift og programvare - alt du trenger for å lykkes når geografi er en viktig faktor.

Vi er ca. 140 ansatte og er basert i Oslo, med en liten avdeling i Stavanger og har jobbet med GIS, geografiske data og teknologi siden oppstarten i 1988.

Leverandør av Esri og ArcGIS i Norge

Geodata er den norske distributøren av programvare fra Esri – en av verdens største leverandører og utviklere av geografiske informasjonssystemer (GIS). Det betyr at vi bygger mange av våre løsninger på ArcGIS-plattformen, men har kompetanse til å bygge løsninger i de fleste formater.

Vil du snakke med oss?

Send en e-post til geodata@geodata.no eller ring 23 24 90 00 og vi sørger for at du får snakke med riktig person.

For teknisk support, gå til våre supportsider.

Her finner du kontaktinformasjon til noen nøkkelpersoner:

Geir Hansen

Geir Hansen
Administrerende direktør

Espen Kristiansen

Espen Kristiansen
Salgsdirektør

Ellen Borg Svendsen

Ellen Borg Svendsen
Økonomidirektør

Hege Sitje

Hege Sitje
HR-direktør

Sesilie Urkegjerde Halland
Markeds- og kommunikasjonssjef

Ove Helset

Ove Helset
Kommunikasjonsrådgiver

Samarbeidspartnere

Esri

Esri er verdensledende leverandør av GIS-teknologi og programvare og bidrar til å skape globale og lokale bærekraftige løsninger. Esri-teknologi gir tilgang til kunnskap og verktøy som er nødvendig for å forstå og analysere geografisk informasjon og ta bedre beslutninger. Esri leverer programvaren ArcGIS og Geodata er eneleverandør av Esri-teknologi i Norge.

Safe Software

Safe er selskapet bak datatransformasjons-teknologien FME. De hjelper organisasjoner med å mestre utfordringer med ulike datatyper og formater. FME brukes av flere tusen organisasjoner i mer enn 116 land, i mange ulike industrier, fra lokale til globale selskaper og organisasjoner.

Latitude Geographics

Latitude leverer Geocortex software som hjelper deg å lage brukervennlige kartvisninger på både nett, brett og mobil basert på dine egne kart og data. Geocortex er spesialtilpasset våre ArcGIS-produkter og den mest brukte programvaren er Geocortex Essential

Geocap

Geocap leverer kartleggings- og modelleringsløsninger til hydrografer, geologer og geofysikere. Geocap-plattformen tilbyr et fleksibelt 3D-miljø for visualisering og behandling av geografiske, hydrografiske og geologiske data.

Skiforeningen

Våren 2018 inngikk Geodata en samarbeidsavtale med Skiforeningen. Målet er å sammen skape enda bedre Marka-opplevelser gjennom smartere turplanlegger og føremeldingstjenester. Skiforeningen jobber for at enda flere skal ha aktive liv i Marka, gjennom hele året. Gode digitale verktøy er et avgjørende element i det. Det skal være enkelt å finne frem, planlegge turen og folk skal føle seg trygge. Sammen skal Skiforeningen og Geodata skape tjenester som er i tråd med det publikum er vant til, krever og forventer.