Konferanse /

GeoTek - en konferanse om geografiske data og teknologi

Vi lever i en geografisk tidsalder. Kart og geografisk informasjon er rundt oss hele tiden. De som vil lykkes i framtiden er de som klarer å utnytte innsikten disse dataene gir oss.

Dette får du høre mer om på GeoTek 2019. Hvordan kan vi kombinere geografisk informasjon med data i dagenes raske teknologiutvikling? Bærekraft vil være et sentralt tema.

Dag 1 av konferansen passer for ALLE som er interessert i geografiske data og teknologi eller bare er nysgjerrige på dette feltet. Dag 2 og 3 passer for deg som jobber med geografisk informasjon til daglig og spesielt produktene fra Esri.

Arrangeres av Geodata 27.02.-01.03 2019

Geodata er norges ledende leverandør av programvare og teknologi for geografisk informasjon. Vi er den norske distributøren av ArcGIS fra Esri - kraftfull programvare for å presentere, visualisere og analysere geografisk informasjon.

Noen av foredragsholderne:

Birgit Liodden

Direktør for bærekraft, havrom og kommunikasjon – Oslo Business Region

De siste ti årene har hun ivret for å hjelpe nye generasjoner, mangfold og bærekraft inn i havindustrien, både i sitt eget firma og som direktør for Nor-Shipping. Nå jobber hun i Oslo Business Region og vil gjøre Oslo til verdens beste by å være havromsgründer i.

Lars Jacob Hiim

Statssekretær (H) - Kommunal- og moderniseringsdepartementet

Lars Jacob Hiim ble utnevnt til statssekretær i Kommunal- og moderniseringsdepartementet i januar 2018. Han kom da fra samme stilling i Næringsdepartementet. Hiim er utdannet jurist ved Universitetet i Oslo, og har vært i Steenstrup Stordrange DA og i NHO. Han jobbet mange år i Høyres stortingsgruppe, og startet i politikken i Ringerike Unge Høyre og Buskerud Høyre.

Thomas Elliott

Director of Strategy and Business Development – Crowther lab

I Crowther Lab er Thomas Elliott ansvarlig for å forstå hvor vitenskap møter samfunnet og hvordan økologisk forskning kan bidra inn i globale konserverings- og restaureringsprosjekter.

Einar Bjørgo

Director Satellite Analysis and Applied Research – UNITAR

Einar Bjørgo har en doktorgrad i geofysikk og en master of science i meteorologi. Siden 2009 har han ledet UNOSAT, et FN-program som leverer bildeanalyser og satellittløsninger for hjelpe- og utviklingsorganisasjoner.

Sponsorer og utstillere

Powel