Konferanse /

GeoTek - en konferanse om geografiske data og teknologi

Vi lever i en geografisk tidsalder. Kart og geografisk informasjon er rundt oss hele tiden. De som vil lykkes i framtiden er de som klarer å utnytte innsikten disse dataene gir oss.

Dette får du høre mer om på GeoTek 2019. Hvordan kan vi kombinere geografisk informasjon med data i dagenes raske teknologiutvikling? Bærekraft vil være et sentralt tema.

Dag 1 av konferansen passer for ALLE som er interessert i geografiske data og teknologi. Dag 2 og 3 passer mer for deg som digger ArcGIS-produktene og vil lære mer om hvordan du kan utnytte potensialet i programvaren.

Arrangeres av Geodata 27.02.-01.03 2019

Geodata er norges ledende leverandør av programvare og teknologi for geografisk informasjon. Vi er den norske distributøren av ArcGIS fra Esri - kraftfull programvare for å presentere, visualisere og analysere geografisk informasjon. GeoTek erstatter det som tidligere var Esri Norsk Brukerkonferanse.

Det lønner å melde seg på nå, vi har tidlig-priser fram til 1. desember.

Har du en spennende løsning du vil fortelle om? Eller en bra vri på bruk av Esris programvare? Brukerforedrag er en fin mulighet til å dele det med andre.

Meld din interesse her