Konferanse /

GeoTek - en konferanse om geografiske data og teknologi

Vi lever i en geografisk tidsalder. Kart og geografisk informasjon er rundt oss hele tiden. De som vil lykkes i framtiden er de som klarer å utnytte innsikten disse dataene gir oss.

Dette får du høre mer om på GeoTek 2019. Hvordan kan vi kombinere geografisk informasjon med data i dagenes raske teknologiutvikling? Bærekraft vil være et sentralt tema.

Dag 1 av konferansen passer for ALLE som er interessert i geografiske data og teknologi eller bare er nysgjerrige på dette feltet. Dag 2 og 3 passer for deg som jobber med geografisk informasjon til daglig og spesielt produktene fra Esri.

Arrangeres av Geodata 27.02.-01.03 2019

Geodata er norges ledende leverandør av programvare og teknologi for geografisk informasjon. Vi er den norske distributøren av ArcGIS fra Esri - kraftfull programvare for å presentere, visualisere og analysere geografisk informasjon.

Har du en spennende løsning du vil fortelle om? Eller en bra vri på bruk av Esris programvare? Brukerforedrag er en fin mulighet til å dele det med andre.

Meld din interesse her

Birgit Liodden

Direktør for bærekraft, havrom og kommunikasjon – Oslo Business Region

De siste ti årene har hun ivret for å hjelpe nye generasjoner, mangfold og bærekraft inn i havindustrien, både i sitt eget firma og som direktør for Nor-Shipping. Nå jobber hun i Oslo Business Region og vil gjøre Oslo til verdens beste by å være havromsgründer i.

Paul Chaffey

Statssekretær (H) - Kommunal- og moderniseringsdepartementet

Paul Chaffey har vært statssekretær i Kommunal- og moderniseringsdepartementet siden 2013. Han kom da fra jobben som administrerende direktør i Abelia.

Thomas Elliott

Director of Strategy and Business Development – Crowther lab

I Crowther Lab er Thomas Elliott ansvarlig for å forstå hvor vitenskap møter samfunnet og hvordan økologisk forskning kan bidra inn i globale konserverings- og restaureringsprosjekter.

Einar Bjørgo

Director Satellite Analysis and Applied Research – UNITAR

Einar Bjørgo har en doktorgrad i geofysikk og en master of science i meteorologi. Siden 2009 har han ledet UNOSAT, et FN-program som leverer bildeanalyser og satellittløsninger for hjelpe- og utviklingsorganisasjoner.