Konferanse /

GeoTek - en konferanse om geografiske data og teknologi

Å koble geografisk informasjon og teknologi med data gir oss nyttige svar for fremtiden. Denne konferansen vil gi deg noen av svarene og kunnskap og inspirasjon til å selv dykke ned i dataene.

På GeoTek 2020 snakker vi om muligheter med geografiske data i sammenheng med samfunnsutfordringer som mobilitet, infrastruktur, bærekraft og klima.

Konferansen er delt i tre dager:

Tirsdag 3. mars kan du delta på ulike workshops hos Geodata. Her dykker vi dypere inn i programvaren og tematikker som maskinlæring, sensordata, IOT, rasterdata, 3D osv. Mer om denne dagen.

Onsdag 4. mars møtes vi på Clarion Hotel Oslo for en dag med ny inspirasjon og innsikt rundt geografiske data og teknologi. Mer om denne dagen.

Torsdag 5. mars foregår også på Clarion Hotel Oslo og her vil det være fire ulike spor å velge mellom. To av disse har tekniske foredrag med utgangspunkt i programvare, i tillegg får du ett spor med brukerforedrag og ett med mer strategiske temaer. Mer om denne dagen.

Du kan delta alle tre dager eller kun 4. og 5. mars som er selve konferansen.


Workshop og konferanse: 8900,- (eks mva)
Kun konferanse: 6500,- (eks mva)

Du får disse foredragsholderne og flere:

Anett Andreassen

Direktør for digitalisering og utvikling – Statsbygg

Anett Andreassen har jobbet i Statsbygg i 14 år, både med prosjekt, strategi og forvaltning i flere deler av organisasjonen.

Johnny Welle

Administrerende direktør – Entur AS

Johnny Welle er administrerende direktør i selskapet og har tidligere ledet IT-miljøene i Elkem, Orkla og Vy.

Nina Jensen

Administrerende direktør – REV Ocean

Nina Jensen er administrerende direktør i REV Ocean og jobber utrettelig for å fremme miljøansvarlige løsninger for verdens hav.

Olivier Cottray

Olivier Cottray

Head of Information Management – GICHD

Olivier Cottray er leder av Information Management Division i Geneva International Centre for Humanitarian Demining (GICHD), en organisasjon som jobber med minerydding verden over.

Jo Røislien

Jo Røislien

Forsknings- og vitenskapsformidler

Jo Røislien er en av Norges mest profilerte forsknings- og vitenskapsformidlere.

Paul Chaffey

Statssekretær (H) - Kommunal- og moderniseringsdepartementet

Paul Chaffey har vært statssekretær i Kommunal- og moderniseringsdepartementet siden 2013. Han kom da fra jobben som administrerende direktør i Abelia.