Praktisk informasjon

Greit å vite om GeoTek:

Hva og hvor:

  • Konferansen foregår på Oslo Kongressenter. , Youngs gate 21
  • Onsdag 27. februar inviteres du til lyntaler og uformell fest med mat og litt drikke etter at foredragene er ferdig. Lyntalene skjer i Forum i første etasje på Kongressenteret. Der vil du få høre fra noen av utstillerne våre – Powel vil blant annet snakke om feltløsninger på brukerens premisser i tillegg til innlegg fra Jan-Christer Torvik fra Arcon Prosjekt («GIS og BIM – nye muligheter) og noen Geodata-ansatte. Etter lyntalene går vi ned bakken til Kulturhuset, Youngs gate 6, for uformell mat og mingling. Der kan du bruke bongene du har fått.
  • Torsdag 28. februar inviterer vi til festaften med 3-retters middag, underholdning og prisutdeling i Sal A på Oslo Kongressenter (der du var dag 1) klokka 19.00.
  • Konferansen avsluttes med lunsj fredag 1.mars

Registrering:  
Konferanseregistreringen åpner klokka 09.00 27. februar på kongressenteret. Programmet starter PRESIS 10.00. Være gjerne ute i god tid og ta deg en kaffe før vi setter i gang. Du oppgir bare navnet ditt i registreringen når du kommer.  

Programmet:  
Konferanseprogrammet med utfyllende omtale om foredragene finner du her. Den første dagen foregår alt i én sal, ingen parallelle sesjoner, mens det de neste to dagene vil være to saler med tekniske foredrag, ett med brukerforedrag og ett med sporet vi har kalt Strategi, Innovasjon og teknologi.

Og vi har app!
Programmet finnes også i en veldig nyttig app der du kan lage din egen agenda blant de parallelle sesjonene. Vi anbefaler å laste ned den skreddersydde appen som finnes for iOs og Android. Søk etter GeoTek i respektiv app-butikk og du finner den. I appen får du også oppdatert informasjon om det skulle bli uforutsette endringer i programmet. OBS! dersom du har appen installert fra i fjor kan det hende du må installere den på nytt for å få årets program.

Offentlig transport og parkering:  
Vi anbefaler offentlig transport på det sterkeste. Jernbanetorget er rundt sju minutters gange unna, hvor både tog, t-bane, buss og flytog finnes. For informasjon om parkering, se her.

Litt av hvert  

  • Kongressenteret har selvsagt wifi, dette er åpent.  
  • Vi sender ut alle presentasjonene i etterkant av konferansen, så du trenger ikke skrive til krampa tar deg. 

Har du spørsmål, send en e-post til marte.arnoy@geodata.no

Personvernerklæring.