Jobbe i Geodata

Geodata er en teknologibedrift som er markedsledende i Norge på vårt fagfelt - geografiske informasjonssystemer. Skal du trives hos oss må du like å ta inn over deg ny teknologi. En hverdag byr på varierende arbeidsoppgaver, spennende kundeprosjekter og inspirerende kollegaer.

Blant kundene våre finner du flere av landets kommuner og offentlige organisasjoner som Politiet, Bane Nor, Kystverket og Statens Vegvesen. Du finner også flere kommersielle aktører som Telenor, Altibox, Norgesgruppen og If.

Vi er omtrent 120 personer som jobber i Geodata. De fleste av oss er konsulenter (GIS-konsulenter, systemutviklere og rådgivere), men vi har også en fin gjeng på salg, marked og administrasjon. 

Arbeidsmiljøet er ungt og stabilt, folk trives i Geodata. Det viser også den årlige undersøkelsen Great Place to Work der vi har havnet på topp 10 de siste årene og er også det som kalles en sertifisert Great Place to Work-bedrift. En slags garanti for godt arbeidsmiljø. Vi ligger også på Universums toppliste over IT-bedrifter studenter helst vil jobbe i.

Et godt arbeidsmiljø er viktig for oss i Geodata. Det skaper vi gjennom et godt samarbeid oss imellom og et felles ansvar for å skape en god og effektiv arbeidsplass. Å jobbe i Geodata skal være gøy, utfordrende og meningsfullt. I tillegg til gode interne prosesser for å sikre dette kan vi skilte med meget god lunsj, årlig kick off til utlandet, firmahytte og ditt eget kompetansebudsjett.

Dette er verdiene vi jobber etter:

  • Ærlig og solid - vi sier det vi mener og gjør som vi sier. Geodata er en åpen organisasjon med flat struktur der den enkelte stimuleres til å være engasjert, tydelig og villig til å ta eierskap.
  • Aktuell og aktiv - vi er alltid foran og drar Geodata videre. Vi er i en bransje i kontinuerlig rivende utvikling og vi er avhengig av å hele tiden ta inn over oss ny teknologi. Gjennom kompetanseutvikling, åpen kommunikasjon og faglig engasjement oppfordres ansatte til å ta initiativ, utfordre og tenkte nytt.
  • Glødende og glad – vi gleder oss til å gjøre en morsom og god jobb. Geodata ser alltid etter nye kollegaer med en positiv innstilling og en glødende interesse for faget vårt. Vi ønsker å ivareta og forsterke et miljø der engasjement, entusiasme og humør gjenspeiles i vårt daglige arbeid.

Ledige stillinger

Senior prosjektleder Oslo

Prosjektlederavdelingen vår trenger en ny kollega med evne til å inspirere. Har du solid erfaring fra it-teknisk prosjektledelse er du spesielt aktuell for stillingen. Du bør ha ledet systemutviklingsprosjekter før og gjerne syslet litt med kode selv.

Søknadsfrist: 18. mars 18

Erfaren og kreativ utvikler - Oslo og Stavanger

Vi trenger flere erfarne og kreative utviklere som er opptatt av gode brukeropplevelser.

Produkt- og tjenesteutvikler - Er du en utvikler som kan styrke produktavdelingen vår?

Geodata har et voksende behov for å utvikle nye applikasjoner, tjenester, analyser og verdiøkte geografiske data for kundene våre. Vi søker en person som kan styrke produktavdelingen vår, og bidra mest mulig på tvers av spennende arbeidsområder. Hvem du er og hva du kan tilføre oss er viktigere enn at du behersker et spesifikt kodespråk eller teknologi, så lenge du er nysgjerrig og setter deg raskt inn i nye teknologier.

Vi søker GIS-systemspesialister i Oslo og Stavanger

Som GIS systemspesialist i Geodata inngår du i en gruppe med erfarne kollegaer. Vi jobber med visuell og spennende teknologi basert på geografiske data. Kundene er både private og offentlige aktører fra hele landet. Du vil jobbe på tvers av ulike teknologier i prosjekter med forskjellig størrelse og varighet

Har du spørsmål rundt det å jobbe i Geodata? Ta gjerne kontakt med Hege!

Hege Sitje

Hege Sitje
HR-direktør

For teknisk support, gå til våre supportsider.