Geodata | Jobbe i Geodata

Jobbe i Geodata

Geodata er en teknologibedrift som er markedsledende i Norge på vårt fagfelt - geografiske informasjonssystemer. Skal du trives hos oss må du like å ta inn over deg ny teknologi. En hverdag byr på varierende arbeidsoppgaver, spennende kundeprosjekter og inspirerende kollegaer.

Vi er ca 175 personer i Geodata og har kontor i Oslo, Stavanger og Trondheim. De fleste av oss er konsulenter (GIS-konsulenter, utviklere og rådgivere), men vi har også ux-designere, prosjektledere og en gjeng på salg, marked og administrasjon.

Se ledige stillinger eller bli en del av vårt nettverk

Blant kundene våre finner du flere av landets kommuner og offentlige organisasjoner som Politiet, Bane Nor, Kystverket og Statens Vegvesen. Du finner også noen kommersielle aktører som Telenor, Altibox og Norgesgruppen. I bunn og grunn lager vi mest samfunnsnyttige løsninger som kommer innbyggerne til gode.

Sånn jeg ser på det da, hvis du synes det er gøy å lage GIS-løsninger og synes det er gøy å være med på 'cutting edge' teknologi så tror jeg Geodata er det stedet du bør være.

-Jan Kristian Helland, teknisk rådgiver

Geodata er sertifisert som Miljøfyrtårn, et viktig ledd i vårt arbeid med å bli en mer bærekraftig bedrift. Vi er også sertifisert av Norges Beste Arbeidsplasser (Great Place To Work) og i 2020 ble vi nummer 2 (!) på listen over Norges beste arbeidsplasser i kategorien mellomstore bedrifter. Med andre ord - folk trives i Geodata!

Hverdagen vår er ikke fullt så dramatisk som i denne filmen. Men like gøy:

Et godt arbeidsmiljø er viktig for oss i Geodata. Det skaper vi gjennom et godt samarbeid oss imellom og et felles ansvar for å skape en god og effektiv arbeidsplass. Å jobbe i Geodata skal være gøy, utfordrende og meningsfullt.

I tillegg til gode interne prosesser for å sikre dette kan vi skilte med 6-ukers ferie, veldig god lunsj, artige fellesturer, firmahytte og ditt eget kompetansebudsjett. Vil du spille cageball, gjøre yoga, spille data-eller brettspill, strikke, løpe, sykle eller male sammen med kollegene dine? Vi har grupper for dette og enda mer i Geodata!

Dette er verdiene vi jobber etter:

  • Ærlig og solid - vi sier det vi mener og gjør som vi sier. Geodata er en åpen organisasjon med flat struktur der den enkelte stimuleres til å være engasjert, tydelig og villig til å ta eierskap.
  • Aktuell og aktiv - vi er alltid foran og drar Geodata videre. Vi er i en bransje i kontinuerlig utvikling og vi er avhengig av å hele tiden ta inn over oss ny teknologi. Gjennom kompetanseutvikling, åpen kommunikasjon og faglig engasjement oppfordres ansatte til å ta initiativ, utfordre og tenkte nytt.
  • Glødende og glad – vi gleder oss til å gjøre en morsom og god jobb. Geodata ser alltid etter nye kollegaer med en positiv innstilling og en glødende interesse for faget vårt. Vi ønsker å ivareta og forsterke et miljø der engasjement, entusiasme og humør gjenspeiles i vårt daglige arbeid.


Ta gjerne kontakt om du har spørsmål om jobb eller registrer deg som interessert her.

.

Hege Sitje

Hege Sitje
HR-direktør

Ida Frydenberg Daffinrud
HR-Partner

For teknisk support, gå til våre supportsider.