Jobbe i Geodata

Geodata er en teknologibedrift som er markedsledende i Norge på vårt fagfelt - geografiske informasjonssystemer. Skal du trives hos oss må du like å ta inn over deg ny teknologi. En hverdag byr på varierende arbeidsoppgaver, spennende kundeprosjekter og inspirerende kollegaer.

Blant kundene våre finner du flere av landets kommuner og offentlige organisasjoner som Politiet, Bane Nor, Kystverket og Statens Vegvesen. Du finner også flere kommersielle aktører som Telenor, Altibox, Norgesgruppen og If.

Vi er omtrent 120 personer som jobber i Geodata. De fleste av oss er konsulenter (GIS-konsulenter, systemutviklere og rådgivere), men vi har også en fin gjeng på salg, marked og administrasjon. 

Arbeidsmiljøet er ungt og stabilt, folk trives i Geodata. Det viser også den årlige undersøkelsen Great Place to Work der vi har havnet på topp 10 de siste årene og er også det som kalles en sertifisert Great Place to Work-bedrift. En slags garanti for godt arbeidsmiljø. Vi ligger også på Universums toppliste over IT-bedrifter studenter helst vil jobbe i.

Et godt arbeidsmiljø er viktig for oss i Geodata. Det skaper vi gjennom et godt samarbeid oss imellom og et felles ansvar for å skape en god og effektiv arbeidsplass. Å jobbe i Geodata skal være gøy, utfordrende og meningsfullt. I tillegg til gode interne prosesser for å sikre dette kan vi skilte med meget god lunsj, årlig kick off til utlandet, firmahytte og ditt eget kompetansebudsjett.

Dette er verdiene vi jobber etter:

  • Ærlig og solid - vi sier det vi mener og gjør som vi sier. Geodata er en åpen organisasjon med flat struktur der den enkelte stimuleres til å være engasjert, tydelig og villig til å ta eierskap.
  • Aktuell og aktiv - vi er alltid foran og drar Geodata videre. Vi er i en bransje i kontinuerlig rivende utvikling og vi er avhengig av å hele tiden ta inn over oss ny teknologi. Gjennom kompetanseutvikling, åpen kommunikasjon og faglig engasjement oppfordres ansatte til å ta initiativ, utfordre og tenkte nytt.
  • Glødende og glad – vi gleder oss til å gjøre en morsom og god jobb. Geodata ser alltid etter nye kollegaer med en positiv innstilling og en glødende interesse for faget vårt. Vi ønsker å ivareta og forsterke et miljø der engasjement, entusiasme og humør gjenspeiles i vårt daglige arbeid.

Ledige stillinger

Sommerjobb for studenter som vil jobbe med IT, programmering og/eller GIS-teknologi

Vi ser etter et nytt team med studenter fra forskjellige studieretninger til en litt annerledes sommerjobb.

Søknadsfrist: 29. oktober 17

Systemutvikler eller GIS-systemspesialist. Start karrieren din i Geodatas traineeprogram

I Geodata får du en arbeidsdag der utvikling og individuell tilpassing står i sentrum. Traineeprogrammet er designet for å gi deg en spennende reise med bratt læringskurve inn i arbeidslivet som konsulent. Du får et skreddersydd program med store faglige og personlige utfordringer, tett oppfølging og egen mentor.

Søknadsfrist: 15. oktober 17

Erfaren og kreativ utvikler

Vi ønsker å utvide vårt Stavangerkontor med to erfarne og kreative utviklere som er opptatt av gode brukeropplevelser.

Vi søker GIS systemspesialist

Vi vil ha flere kollegaer i Stavanger og søker en GIS systemspesialist. Som GIS systemspesialist hos Geodata vil du inngå i en gruppe med erfarne kollegaer. Vi jobber med visuelle og spennende kartløsninger for et bredt spekter av kunder i Norge. Du vil jobbe på tvers av ulik teknologi i prosjekter som har forskjellig størrelse og varighet.

Account Manager petroleum og subsea

Vi utvider vårt Stavangerkontor og ser etter en Account Manager for petroleum og subsea.

Seniorstilling i Geodata: - Vi søker it-teknisk prosjektleder med evne til å inspirere

Vår gjeng i Stavanger trenger ny prosjektleder. Har du solid erfaring fra it-teknisk prosjektledelse er du spesielt aktuell for stillingen. Du bør ha ledet systemutviklingsprosjekter før og gjerne syslet litt med kode selv.

Geodata utvider i Stavanger. Prosjektleder, selger, utvikler, GIS-systemspesialist? Les videre:

Som ledende aktør på geografisk informasjon i Norge ønsker vi nå å utvide med flere dyktige folk i Stavanger. Våre mange kunder på området olje og gass legger det gode grunnlaget samtidig som vi ser på Stavanger og nærliggende områder som et spennende område for vekst.

Har du spørsmål rundt det å jobbe i Geodata? Ta gjerne kontakt med Hege!

Hege Sitje

Hege Sitje
HR-direktør

For teknisk support, gå til våre supportsider.