Geodata | Jobbe i Geodata

Jobbe i Geodata

Geodata er markedsledende i Norge på vårt fagfelt - geografiske informasjonssystemer. Du trives best hos oss om du er glad i ny teknologi og gjerne har en forkjærlighet for kart og geografi. En hverdag hos oss er fleksibel og byr på spennende kundeprosjekter og dyktige , særdeles omgjengelige kolleger.

Vil du lage løsninger med samfunnsverdi?

Ønsker du deg en arbeidsgiver som gir deg frihet og fleksibilitet samtidig som du får bryne deg på vanskelige oppgaver? Det er hverdagen i Geodata. Vi lager i stor grad samfunnsnyttige løsninger som kommer innbyggerne til gode. Blant kundene våre finner du flere av landets kommuner og offentlige organisasjoner som Miljødirektoratet, Politiet, Ambulansetjenesten, BaneNor og Kystverket. Du finner også noen kommersielle aktører som Telenor, Altibox og Norgesgruppen.

Du får det beste av to verdener: Godene og mulighetene en privat bedrift gir deg, samtidig som du faktisk bidrar til å gjøre verden litt bedre.

I Geodata jobber de fleste konsulentene ‘inhouse’ - det vil si at du jobber i et tverrfaglig team sammen med kolleger i Geodata der dere lager en løsning for eller sammen med en kunde. Noen ganger jobber du i ett prosjekt over lang tid, andre ganger jobber du i flere prosjekter.

Ledige stillinger nå:

Utvikler, systemutvikler, tech lead? Erfaren prosjektleder? Har du et ønske om å lage samfunnsnyttige løsninger? I Geodata jobber vi med det hver dag!


Sånn jeg ser på det da, hvis du synes det er gøy å lage GIS-løsninger og synes det er gøy å være med på 'cutting edge' teknologi så tror jeg Geodata er det stedet du bør være.

-Jan Kristian Helland, teknisk rådgiver

Fleksibelt med hyggelige lokale kontorer

Vi har alltid vært fleksible i Geodata og nå enda litt mer. Du velger i stor grad selv når du jobber hjemme og på kontoret så lenge det fungerer for kunden og kollegene dine. Vi er likevel rørende enige om at vi har det fint sammen på kontoret og får energi av å jobbe sammen og lære av hverandre. Her kan du lese litt om de ulike kontorene våre:

Ta en kikk på hva Jan Kristian sier om å jobbe i Geodata:

Geodata er sertifisert som Miljøfyrtårn, et viktig ledd i vårt arbeid med å bli en mer bærekraftig bedrift. Vi er også sertifisert av Norges Beste Arbeidsplasser (Great Place To Work) og i 2020 ble vi nummer 2 (!) på listen over Norges beste arbeidsplasser i kategorien mellomstore bedrifter. Med andre ord - folk trives i Geodata!

Hverdagen vår er ikke fullt så dramatisk som i denne filmen. Men like gøy:

Hva får du i Geodata?

Her er noen av de godene vi tror du vil sette ekstra pris på:

  • 6 uker ferie
  • En fleksibel hybrid arbeidshverdag. Vi varierer mellom kontor og hjemmekontor og du vil oppleve at du har stor påvirkning på hvordan du organiserer dine egne dager med tanke på hvor du er.
  • Stort rom for kompetanseutvikling både på eget initiativ og sammen med andre.
  • Veldig god og billig lunsj. Her snakker vi økologiske kortreiste råvarer og retter som er restaurantverdige.
  • Firmahytte, hyggelige turer og aktiviteter i inn- og utland i tillegg til sosiale aktiviteter som treffer bredden. Gaming, maling, sykling, yoga, spill og cageball er noen av dem.
  • Gode forsikringer, blant annet helseforsikring/behandlingsforsikring og reiseforsikring.

Et godt arbeidsmiljø er viktig for oss i Geodata. Det skaper vi gjennom et godt samarbeid oss imellom og et felles ansvar for å skape en god og effektiv arbeidsplass. Å jobbe i Geodata skal være gøy, utfordrende og meningsfullt.

Dette er verdiene vi jobber etter:

  • Ærlig og solid - vi sier det vi mener og gjør som vi sier. Geodata er en åpen organisasjon med flat struktur der den enkelte stimuleres til å være engasjert, tydelig og villig til å ta eierskap.
  • Aktuell og aktiv - vi er alltid foran og drar Geodata videre. Vi er i en bransje i kontinuerlig utvikling og vi er avhengig av å hele tiden ta inn over oss ny teknologi. Gjennom kompetanseutvikling, åpen kommunikasjon og faglig engasjement oppfordres ansatte til å ta initiativ, utfordre og tenkte nytt.
  • Glødende og glad – vi gleder oss til å gjøre en morsom og god jobb. Geodata ser alltid etter nye kollegaer med en positiv innstilling og en glødende interesse for faget vårt. Vi ønsker å ivareta og forsterke et miljø der engasjement, entusiasme og humør gjenspeiles i vårt daglige arbeid.


Ta gjerne kontakt om du har spørsmål om jobb eller registrer deg som interessert her.

.

Hege Sitje

Hege Sitje
HR-direktør

Ida Frydenberg Daffinrud
HR-Partner

For teknisk support, gå til våre supportsider.