Jobbe i Geodata

Geodata er markedsledende i Norge på vårt fagfelt - geografiske informasjonssystemer. Du trives best hos oss om du er glad i ny teknologi og gjerne har en forkjærlighet for kart og geografi. En hverdag hos oss er fleksibel og byr på spennende kundeprosjekter og dyktige, særdeles omgjengelige kolleger.

Vil du lage løsninger med samfunnsverdi?

Ønsker du deg en arbeidsgiver som gir deg frihet og fleksibilitet samtidig som du får bryne deg på utfordrende oppgaver? Det er hverdagen i Geodata. Vi lager i stor grad samfunnsnyttige løsninger som kommer innbyggerne til gode. Blant kundene våre finner du flere av landets kommuner og offentlige organisasjoner som Miljødirektoratet, Politiet, Ambulansetjenesten og Kystverket.

Hos Geodata får du godene og mulighetene en privat bedrift gir deg, samtidig som du bidrar til å gjøre verden litt bedre.

Vi har tre bein å stå på: vi selger programvare, selger data/kart og har en ganske stor konsulentvirksomhet. I Geodata jobber de fleste konsulentene ‘inhouse’ - det vil si at du jobber i et tverrfaglig team sammen med kolleger i Geodata der dere lager en løsning for eller sammen med en kunde. Noen ganger jobber du i ett prosjekt over lang tid, andre ganger jobber du i flere prosjekter.

Fleksibelt med hyggelige lokale kontorer og en av Norges beste arbeidsplasser

Vi har alltid vært fleksible i Geodata og nå enda litt mer. Du velger i stor grad selv når du jobber hjemme og på kontoret så lenge det fungerer for kunden og kollegene dine. Vi er likevel rørende enige om at vi har det fint sammen på kontoret og får energi av å jobbe sammen og lære av hverandre. Her kan du lese litt om de ulike kontorene våre:

Geodata er sertifisert av Norges Beste Arbeidsplasser (Great Place To Work) og har vært på topp fem på listen over Norges beste arbeidsplasser de siste årene! For oss er det et synlig bevis på at vi jobber hardt hver dag for å være en arbeidsplass med godt miljø der medarbeiderne opplever god ledelse og tillit. Vi er også sertifisert som Miljøfyrtårn, et viktig ledd i vårt arbeid med å bli en mer bærekraftig bedrift.

Du må ha en tillitskultur, folk må kunne stole på hverandre og ha lyst til å gå i samme retning.

-Espen Kristiansen, Administrerende direktør

Hør vår administrerende direktør Espen snakke om bedriftskultur i Geodata:

I Geodata har vi et medarbeiderløfte, det er slik:

I Geodata får du fleksibilitet, flat struktur og stor takhøyde. Det sosiale samholdet er sterkt. Som kolleger hjelper vi hverandre, deler kunnskap og har det gøy sammen. Vi er Norges fremste kompetansemiljø på geografiske data og -teknologi og vi digger faget vårt og kundene våre.

Hva får du i Geodata?

Her er noe av det vi tror du vil sette ekstra pris på:

  • 6 uker ferie
  • En fleksibel og hybrid arbeidshverdag. Vi varierer mellom kontor og hjemmekontor og du vil oppleve at du har stor påvirkning på hvordan du organiserer dine egne dager med tanke på hvor du er.
  • Stort rom for kompetanseutvikling både på eget initiativ og sammen med andre. Vi har en godt etablert delingskultur, her får du raskt hjelp når du lurer på noe.
  • Veldig god lunsj.
  • Folka! I Geodata setter vi stor pris på hverandre og jobber hardt for at folk skal trives. Vi er helt i toppen av Great Place to Work-undersøkelsen som kårer norges beste arbeidsplasser.
  • Vi har også hyggelige turer og aktiviteter i inn- og utland i tillegg til sosiale aktiviteter som treffer bredden. Gaming, maling, sykling, yoga, spill og cageball er noen av dem. Og selvsagt gode forsikringer, blant annet helseforsikring og reiseforsikring til alle.

Et godt arbeidsmiljø er viktig for oss i Geodata. Det skaper vi gjennom et godt samarbeid oss imellom og et felles ansvar for å skape en god og effektiv arbeidsplass. Å jobbe i Geodata skal være gøy, utfordrende og meningsfullt.


Ta gjerne kontakt om du har spørsmål om jobb eller registrer deg som interessert her.

.

For teknisk support, gå til våre supportsider.

Hege Sitje
HR-direktør og miljøfyrtårnansvarlig
Madeleine Kleppan
HR Business Partner
Ida Frydenberg Daffinrud
Senior HR Business Partner

For teknisk support, gå til våre supportsider.