Geodata | Jobbe i Geodata

Jobbe i Geodata

Geodata er en teknologibedrift som er markedsledende i Norge på vårt fagfelt - geografiske informasjonssystemer. Skal du trives hos oss må du like å ta inn over deg ny teknologi. Hverdagen vår er ikke fullt så dramatisk som i denne filmen. Men like gøy:

Vi etablerer et avdelingskontor i Trondheim

Kan du tenkte deg å arbeide teknisk med løsninger og geografiske data, men gjerne med tilhørighet til et Trondheims kontor? Meld din interesse nå

Vi er ca 160 personer i Geodata og har kontor i Oslo og Stavanger. De fleste av oss er konsulenter (GIS-konsulenter, utviklere og rådgivere), men vi har også ux-designere og en gjeng på salg, marked og administrasjon.

Se ledige stillinger eller bli en del av vårt nettverk

En hverdag byr på varierende arbeidsoppgaver, spennende kundeprosjekter og inspirerende kollegaer.

Blant kundene våre finner du flere av landets kommuner og offentlige organisasjoner som Politiet, Bane Nor, Kystverket og Statens Vegvesen. Du finner også flere kommersielle aktører som Telenor, Altibox, Norgesgruppen og If.

Geodata er sertifisert som Miljøfyrtårn, et viktig ledd i vårt arbeid med å bli en mer bærekraftig bedrift. Vi er også sertifisert av Norges Beste Arbeidsplasser (Great Place To Work) og i 2020 ble vi nummer 2 (!) på listen over Norges beste arbeidsplasser i kategorien mellomstore bedrifter. Med andre ord - folk trives i Geodata!

Et godt arbeidsmiljø er viktig for oss i Geodata. Det skaper vi gjennom et godt samarbeid oss imellom og et felles ansvar for å skape en god og effektiv arbeidsplass. Å jobbe i Geodata skal være gøy, utfordrende og meningsfullt. I tillegg til gode interne prosesser for å sikre dette kan vi skilte med meget god lunsj, årlig kick off til utlandet, firmahytte og ditt eget kompetansebudsjett.

Dette er verdiene vi jobber etter:

  • Ærlig og solid - vi sier det vi mener og gjør som vi sier. Geodata er en åpen organisasjon med flat struktur der den enkelte stimuleres til å være engasjert, tydelig og villig til å ta eierskap.
  • Aktuell og aktiv - vi er alltid foran og drar Geodata videre. Vi er i en bransje i kontinuerlig rivende utvikling og vi er avhengig av å hele tiden ta inn over oss ny teknologi. Gjennom kompetanseutvikling, åpen kommunikasjon og faglig engasjement oppfordres ansatte til å ta initiativ, utfordre og tenkte nytt.
  • Glødende og glad – vi gleder oss til å gjøre en morsom og god jobb. Geodata ser alltid etter nye kollegaer med en positiv innstilling og en glødende interesse for faget vårt. Vi ønsker å ivareta og forsterke et miljø der engasjement, entusiasme og humør gjenspeiles i vårt daglige arbeid.


Ta gjerne kontakt om du har spørsmål om jobb eller registrer deg som interessert her.

.

Hege Sitje

Hege Sitje
HR-direktør

Ida Frydenberg Daffinrud
HR-Partner

For teknisk support, gå til våre supportsider.