Hils på ArcGIS Field Maps!

Alt blir enklere når feltapplikasjonene i ArcGIS samles til én mobilapplikasjon – nemlig ArcGIS Field Maps.

Publisert: 30. nov. 2020 , i Teknologi

Både Geodata og mange av våre kunder er blitt veldig glad i applikasjonene som vi kan ha på mobiler og nettbrett. Du kjenner sikkert til én eller flere av disse: Collector, Explorer, Navigator, Tracker og Workforce. Alle er apper som er hendige når du er ute i felt og ønsker å gjøre kartlegginger og merknader som kan sendes direkte til kartet og dine prosjekter.

Nå er all funksjonalitet i applikasjonen flyttet over til én applikasjon – ArcGIS Field Maps. Appen kan brukes på både OS og Android. Med den nye appen følger også en web-applikasjon som integreres med ArcGIS, slik at du kan konfigurere appen til dine behov og ønsker for funksjonalitet.

<iframe width="1280" height="720" src="

" frameborder="0" allow="accelerometer; autoplay; clipboard-write; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture" allowfullscreen></iframe>

Om du vil lese mer om hva du kan gjøre, har Esri samlet flere tips i en bloggpost her.

ArcGIS Field Maps ble lansert sommeren 2020, og ArcGIS Collector, Explorer og Tracker fases ut i 2021 (avsluttes helt i desember 2021). Her får du mer informasjon om migrering.

Dermed er det ingen grunn til å vente: Bli kjent med den nye appen. Har du spørsmål eller lurer på noe, tar du bare kontakt med oss, så hjelper vi deg med å navigere deg fram til riktig plass.

Ta kontakt

Ønsker du mer informasjon, pris, demo eller bare en uforpliktende kaffeprat? Ta kontakt!Tore Jensen

Tore Jensen
Teknisk rådgiver

For teknisk support, gå til våre supportsider.