Vil du være med å redde

Har du lyst til å utvikle smarte løsninger for mennesker som jobber ute i felt? Sammen med Ingeniører uten grenser inviterer vi alle NTNU-studenter til en idéhub-konkurranse. Beste idè og løsning vinner en luftig tur over Trondheim.

Publisert: 06. nov. 2020
Bli med på redde verden litt og vinn en helikpotertur


Når:
12.-14. november

Påmelding: https://www.facebook.com/events/831299260974366

Hva: Geodata skal fasilitetere en ide-hub hvor alle studenter på NTNU blir invitert til å delta. «Hvordan forbedre en feltarbeiders hverdag». Vi gjennomfører dette på litt den samme måten som vi ville ha gjort innflyvningen til et sommerprosjekt. Vi har med faktiske feltarbeidere fra IUG som forteller om utfordringene sine – vi presenterer problemstillingen vi ønsker å få ideer om, og så holder jeg et innlegg for å gi dem litt inspirasjon til hvor de kan starte. Fahd er med for å lede dem gjennom brainstormingprosessen. Og til slutt vil vi være med i en kåring av den beste løsningen. Gruppen vil få en samlet premie.

Premie: Vinnergruppen får en helikoptertur over Trondheim

Arrangementet: - i regi av Ingeniører uten grenser pp NTNU

PROGRAM:

Idéhuben foregår over 3 dager med mye spennende opplegg!

Torsdag 12 november:
17:00 -19:00: Kick-off med inspirasjon-og motivasonsforedrag fra feltingeniører og Geodata.
19:00- : Gruppene står fri til å arbeide fritt rundt oppgaven så lenge de vil.

Fredag 13 november:
09:00-15:00: Gruppene jobber hver for seg, og har mulighet til å snakke med feltingeniører og konsulenter om oppgaven.15:00-16:00: Inspirasjonsforedrag med en feltingeniør16:00-23:59: Gruppene står fri til å jobbe med oppgaven så lenge de ønsker fram til deadline 23:59.

Lørdag 14 november:
11:00 Gruppepresentasjoner foran jury.
18:00 Kåring av vinner idé