Oslokontoret

I Geodata Oslo er vi ca 150 personer, en aktiv og engasjert gjeng som trives i hverandres selskap.

Hos oss finner du flest GIS-konsulenter og utviklere som daglig jobber i kundeprosjekter. De fleste jobber “inhouse” - som betyr at det bare er noen få av oss som sitter ute hos kunden og jobber. Vi jobber mest i tverrfaglige interne team der vi leverer prosjekter til kundene våre. Vi har selvsagt også fine folk som jobber med HR, salg, markedsføring, økonomi, kundeopplevelse og administrasjon.

Vi setter oss der det er ledig

Det er alltid vanskelig å beskrive miljø og kultur, men vi er veldig enige om at vi har bra arbeidsmiljø i Geodata. Vi synes et godt bevis på dette er at vi er et stort, fint og lite “gjengete” fellesskap. I kantina har vi for det meste langbord og vi setter oss på første ledige plass. Det gjør at vi sitter sammen med noen nye hver dag - og dermed blir bedre kjent på tvers av alle. Og så har vi fryktelig god mat fra Dugurd i kantina da, økologiske ferske råvarer og godt utvalg.

Sosiale aktiviteter som passer alle

Det er helt klart noen fellesnevnere blant oss, som at veldig mange er glade i idrett og friluftsliv og at vi er en ganske stor gjeng med nerder. Men alle liker jo ikke det samme likevel, så vi har god variasjon i aktivitetstilbudet, blant annet sykling, maling, gaming, løping og yoga. Og så har vi fester, spontane pilser ute på Teaterplassen og firmaturer som har tatt oss både til Palma og til Alpene.

Kult kontor på et smart sted og en fleksibel hverdag

Geodata holder til i den gamle trelasthallen på Grønland. Et lokale som er veldig kult utenpå og inni. Og så sentralt! Kort vei til alt kollektivt og kort vei både til Teaterplassen og Barcode/Sørenga om vi skulle få lyst på en kaffe, en utelunsj eller en torsdagspils. Vi har alltid hatt det fleksibelt i Geodata, men nå enda litt mer. Mange varierer uka mellom kontoret og hjemmekontoret og tilpasser dette etter egen hjemmesituasjon, pendlesituasjon, sosialiseringsbehov, kundeaktivitet osv.

På kontoret er det flere fleksible jobbsoner, du kan feks. slenge deg ned i en stol i "parken"
Vi er stolte av å ha kontor i dette bygget!