Kurs og konferanse

Geodata holder en rekke kurs både i klasserom og på nett. I tillegg arrangerer vi jevnlig gratis webinarer og en årlig konferanse for folk som jobber med geografi og teknologi.

I kalenderen under finner du de kursene og arrangementene vi har planlagt for de neste månedene. Ønsker du skreddersydd kurs til din bedrift? Det kan vi fikse, les mer her.

Kursene våre avholdes hovedsaklig i våre egne lokaler på Grønland i Oslo. Der har vi fullt utstyrt kursrom med maskiner og det som måtte trenges. Praktisk informasjon om kurs hos oss finner du her.Kalender

Introduksjon til geoprosessering med scripting i Python

Dette kurset lærer deg hvordan du lager Python-script for å automatisere oppgaver i ArcGIS knyttet til databehandling, redigering, geoprosessering, analyse, og kartproduksjon.

Dato: 14-16. november 17
Sted: Hos Geodata i Oslo, Schweigaardsgate 28
Varighet: 3 dager

Ta i bruk ArcGIS for hele organisasjonen

Lær hvordan du kan øke produktiviteten din, få en dypere innsikt i dataene dine og ta mer informerte beslutninger ved hjelp av ArcGIS.

Dato: 20-22. november 17
Sted: Hos Geodata i Oslo, Schweigaardsgate 28
Varighet: 3 dager

Avansert FME Desktop

Dette kurset egner seg for deg som allerede har noe erfaring i bruk av FME Desktop og ønsker å lære hvordan man kan effektivisere bruken av programvaren og lære seg nye teknikker for å sette opp sømløs dataflyt.

Dato: 27-28. november 17
Sted: Hos Geodata i Oslo, Schweigaardsgate 28
Varighet: 2 dager

ArcGIS Pro - arbeidsflyt, teknikker og beste praksis

Utvid din grunnleggende GIS-kunnskap, bli komfortabel med ArcGIS Pro og utforsk noen av de vanligste arbeidsflytene ved hjelp av GIS.

Dato: 13-15. desember 17
Sted: Hos Geodata i Oslo, Schweigaardsgate 28
Varighet: 3 dager

Geotek - en konferanse om geografi, data og teknologi

Dato: 14-16. februar 18
Sted: Scandic Hotel St. Olavs Plass, Oslo
Varighet: 4 timer