Kurs og konferanse

Geodata holder en rekke kurs både i klasserom og på nett. I tillegg arrangerer vi jevnlig gratis webinarer og en årlig konferanse for folk som jobber med geografi og teknologi.

I kalenderen under finner du de kursene og arrangementene vi har planlagt for de neste månedene. Ønsker du skreddersydd kurs til din bedrift? Det kan vi fikse, les mer her.

Kursene våre avholdes hovedsaklig i våre egne lokaler på Grønland i Oslo. Der har vi fullt utstyrt kursrom med maskiner og det som måtte trenges. Praktisk informasjon om kurs hos oss finner du her.Kalender

Møt Geodata på takfest i San Diego / Meet Geodata at roof top party in San Diego

I forbindelse med Esri User Conference i San Diego vil vi gjerne invitere deg som er kunde eller Esri-kollega til en aldri så liten takfest onsdag 12. juli.

Dato: 12. juli 17
Sted: The Nolen, 453 6TH Avenue, San Diego
Varighet: 3 timer

ArcGIS Pro - arbeidsflyt, teknikker og beste praksis

Utvid din grunnleggende GIS-kunnskap, bli komfortabel med ArcGIS Pro og utforsk noen av de vanligste arbeidsflytene ved hjelp av GIS.

Dato: 23-25. august 17
Sted: Hos Geodata i Oslo, Schweigaardsgate 28
Varighet: 3 dager

Gratis webinar: Drift av GIS

Har du behov for driftskapasitet eller ønsker å drifte GIS-løsningene dine i skyen? Geodata tilbyr nå drift og i dette webinaret får du høre mer om hva og hvordan.

Dato: 31. august 17
Sted: Internett
Varighet: 1 time