Digital uke: ArcGIS Enterprise - konfigurasjon av basis-oppsett

Den digitale uken gir deg mulighet til å fullføre tredagerskurset "ArcGIS Enterprise - konfigurasjon av basis-oppsett" i løpet av en uke, akkurat når det passer deg og i ditt tempo.

Sted: Internett
Dato: 10-14. oktober 22
Tidspunkt: 9.00-15.00
Pris: 16 500,- eks mva

Lær hvordan installere og konfigurere ArcGIS Enterprise for hele organisasjonen.
Du vil lære hvordan installere og konfigurere de fire software-komponentene i basis-oppsettet til ArcGIS Enterprise og ivareta sikkerhet og ytelse i systemet.

Tematikker i kurset:

  • Installasjon av ArcGIS Server, Portal for ArcGIS, ArcGIS Data Store og ArcGIS Web Adapter.
  • Konfigurasjon av ArcGIS Enterprise-portal for å administrere brukere, grupper og deres rettigheter til å dele innhold.
  • Oppsett av HTTPS-sertifikat for å ivareta kryptert kommunikasjon.
  • Konfigurasjon av autentiseringsmetode som passer organisasjonen.

Målgruppe:
Alle som skal installere og konfigurere ArcGIS Enterprise i eget miljø, eller som ønsker å lære om konfigurasjonsmulighetene i ArcGIS Enterprise.

Forkunnskaper:
Ingen

Praktisk informasjon:
Kurset foregår via internett i form av digital uke. Det vil si at du kan gjennomføre kurset når du vil i løpet av denne uken og vi vil være tilgjengelige for veiledning når du trenger det. Normalt er dette et kurs som tar tre dager å gjennomføre, så sett av nok tid. Du vil få tilgang til videoleksjoner og kursmateriell på norsk i Geodatas E-læringsløsning. Vi tar kontakt på forhånd for å sørge for at du har det du trenger for å delta på kurset digitalt.

Avmelding:
Avmelding sendes skriftlig til kurs@geodata.no minimum 10 virkedager før kursstart. Ved avmelding etter fristen vil kursavgiften faktureres.Påmelding

Ja takk jeg vil melde meg på.

Digital uke: ArcGIS Enterprise - konfigurasjon av basis-oppsett

Sted: Internett
Dato: 10-14. oktober 22
Tidspunkt: 9.00-15.00
Pris: 16 500,- eks mva