Skap merverdi av dronebildene

Droner er et leketøy, men også mye mer! Nå kan du ta dronebildene inn i kartet og skape verdi for deg og bedriften din. Metoden er enkel, men det du får igjen vil virkelig kunne endre hvordan du jobber og hva du får igjen for innsatsen.

Ta neste skritt

Er du blant de som kjøpte en drone med en plan om å kartlegge jordene, byggeplassen, frukthagen, utmarka eller noe helt annet? Men så stoppet det kanskje der? Det er gøy å fly, men ikke alle synes det er like enkelt å gjøre noe mer ut av filmen eller bildene.

Hva med å få bildene inn i en løsning som kan gjøre mye mer med dem? Hva om bildene dine ble om til terrengmodeller eller 3D-mesher, om du kunne kombinere dem med flyfoto, legge dem oppå eksisterende matrikkeldata, geotagge bildene og måle høyde og avstand? Vil du bruke bildegjenkjenning og maskinlæring for å effektivisere arbeid og finne mønster og informasjon der dette ellers kan være utilgjengelig?

Dette er bare litt av det som er mulig og som kan ta din dronefasinasjon fra en artig hobby til virkelig forretningsverdi. Og det er enklere enn du skulle tro.

Hvem kan ha nytte av å ta dronebildene til neste nivå?

Beredskap, hjelpearbeid, miljøkartlegging, bygg og anlegg, tilsyn, infrastruktur, HMS, jordbruk osv osv. Listen er lang, nesten alt som kan tas bilder av med en drone kan i utgangspunktet gi større verdi til deg og det du ønsker å oppnå.

Gjennom oss kan du kjøpe programvare som gir deg det du trenger for å ta neste skritt inkludert nødvendig opplæring. Vi har også samarbeidspartnere som kan hjelpe deg helt fra start dersom du trenger hjelp til å kjøpe riktig drone, sertifisering o.l.

Se webinaret vi holdt

Vi holdt nylig et webinar for å fortelle mer om hva vi kan tilby på dronefeltet.

Har du lyst til å se opptak av webinaret?

Du finner opptaket her

Vil du vite mer, sjekk ut disse:


Vil du snakke med oss om mulighetene med dine dronebilder?

Sitter du allerede på bilder eller har lyst til å finne ut av potensialet? Har du lyst på en uformell prat om mulighetene eller en demo av løsningene våre? Send oss en melding under og vi tar kontakt!

.

Astrid Hvattum

Astrid Hvattum
Leder forretningsutvikling og innovasjon

.