Geodata | Location Analytics - for bedre beslutninger

Produkter /

Location Analytics - for bedre beslutninger

Ingen ønsker å ta beslutninger på feil grunnlag. Med Location Analytics baserer du dine beslutninger på fakta – ikke magefølelse.

Vær trygg på at du tar riktige beslutninger

Lurer du på hvor du skal etablere deg? Hvor du finner målgruppene dine? Hvordan befolkningssammensetningen utvikler seg i et område eller hvor innbyggertallet vokser eller synker? Kanskje du vil vite mer om hvor kundene dine reiser fra, eller hvor dine innbyggere reiser til? Eller vil du kanskje se nøyaktig hvordan ulike områder blir benyttet?

De aller fleste beslutninger du tar, støtter seg på hvor noe skjer eller hvor noe er. Det kan være demografiske variabler, informasjon om dine konkurrenter, avstander, aktivitet og kjøretidsdata eller informasjon om eiendommer og bygninger. Med enkel og oppdatert tilgang på denne informasjonen får du en unik forståelse og en trygghet på at beslutningene dine er riktige.

Vi har samlet alt dette i én felles løsning for deg – Location Analytics. Og du kan til og med legge til dine egne data!

Treffsikker etablering av nye butikker

Location Analytics er blitt et viktig verktøy når Coop skal etablere nye butikker. Beslutningene tas på grunnlag av fakta – ikke magefølelsen.

Location Analytics er en løsning utviklet av Geodata. Vi har samlet data om demografi, om bedrifter og handel, om samferdsel og om aktivtet og gjort det tilgjengelig for deg i et enkelt brukergrensesnitt. Du kan når som helst gjøre analysen for nøyaktig det stedet eller området som er relevant for deg, og vi sørger for at dataene alltid er oppdatert.

Ønsker du mer informasjon, pris, demo eller bare en uforpliktende kaffeprat? Ta kontakt!Geirulv Storaker

Geirulv Storaker
Kundeansvarlig

For teknisk support, gå til våre supportsider.