Geodata | Location Analytics - for handel, forsikring og eiendom

Produkter /

Location Analytics - for handel, forsikring og eiendom

Hvem er dine kunder? Hvordan er markedet? Etablerer du deg på riktig sted? Hva er markedspotensialet? Har du oversikten du trenger for å være trygg på at du gjør de riktige beslutningene?

Vær trygg på at du tar riktige beslutninger

Riktige beslutninger krever både innsikt og oversikt og du må være trygg på at du har alle fakta på bordet når avgjørelsen skal tas. Location Analytics hjelper deg med alt dette.

De aller fleste beslutninger du tar, støtter seg på geografiske data. Dette kan være demografiske variabler, plasseringen til dine konkurrenter, avstander og kjøretidsdata eller informasjon om eiendommer og bygninger fra Matrikkelen eller Grunnboka.

Når du sammenstiller både egne og eksterne data og visualiserer dette i et kart, får du en unik forståelse og en trygghet på at beslutningene dine er riktige.

Vi har samlet alt dette i én felles løsning – Location Analytics. Alt du må gjøre er å legge til dine egne data. Analysene og vurderingene gjør du rett i nettleseren.

Ingen ønsker å ta beslutninger på feil grunnlag. Med Location Analytics baserer du dine beslutninger på fakta – ikke magefølelse.

Vit hvor du er - vit hvor du skal.

Ønsker du mer informasjon, pris, demo eller bare en uforpliktende kaffeprat? Ta kontakt!Geirulv Storaker

Geirulv Storaker
Kundeansvarlig

For teknisk support, gå til våre supportsider.