Skituren i lomma

Skiforeningen har i samarbeid med Geodata skapt en unik skitur-app for alle som liker å gå på ski.


I den relanserte iMarka-appen kan du planlegge hele skituren din, basert på preppestatus og snøforhold og blant annet få opp løypeprofilene på turen du har valgt, slik at du kan sjekke om løypa passer din fysiske form.

Last ned appen her:

Geodata har i tillegg utviklet en webbasert turplanlegger som knytter Skiforeningens innhold opp mot et moderne kartsystem, slik at all denne informasjonen nå er tilgjengelig via detaljrike og oppdaterte kart.

Skiforeningens Markadatabase inneholder store mengder informasjon om blant annet stier, løyper og varmestuer i Oslomarka og omegn. I systemet ligger rundt 2 600 kilometer med løyper, noe som tilsvarer avstanden Oslo – Roma.

Alle løypebasene og tråkkemaskinene er utstyrte med GPS-er. Når de har preparert en strekning sendes dataene automatisk til Geodata, og løypestatusen oppdateres. Løypeinformasjonen blir oppdatert kontinuerlig, og du kan til enhver tid overvåke tilstanden til løypene; om de er preparert i dag, i går eller tidligere.

Skiforeningens turplanlegger er basert på ArcGIS Server. Geodata drifter og server løsningen med bakgrunnskart, ruteplanlegger og terrengprofil. Turplanleggeren driftes gjennom Geodata Skydrift.

På gode dager, med sol og godt skiføre, gjennomfører publikum rundt fire millioner navigasjoner og søk i Skiforeningens turplanlegger.

Ønsker du mer informasjon, pris, demo eller bare en uforpliktende kaffeprat? Ta kontakt!For teknisk support, gå til våre supportsider.

Joachim Eckbo Juell
Joachim Eckbo Juell
Direktør for Produktutvikling

For teknisk support, gå til våre supportsider.