Personvernerklæring og bruk av Cookies

Personvernerklæringen handler om hvordan Geodata samler inn og bruker informasjon om brukere av vår nettside og våre tjenester, herunder Geodata Online.

Med personopplysninger mener vi alle typer av informasjon som kan relateres til en identifiserbar person, slik som navn, e-postadresse, IP-adresse, telefonnummer osv.

Som kunde av Geodata oppbevarer vi kun nødvendige personopplysninger for å administrere kundeforholdet og oppfylle kontraktsforpliktelser. Dersom du har et kundeforhold med oss, lagrer vi dine personopplysninger så lenge kundeforholdet varer. Etter endt kundeforhold beholder vi kun nødvendige opplysninger for regnskap.

Ved påmelding til nyhetsbrev blir e-postadressen lagret i tjenesten MailChimp. Du kan når som helst melde deg av nyhetsbrevet via en link i nyhetsbrevet. Ta kontakt hvis du ønsker å melde deg av, men ikke får det til selv.

Når du melder deg på kurs/konferanser/arrangement i vår regi oppbevarer vi informasjonen du oppgir i inntil to år. Vi ber kun om informasjon som er relevant for din deltagelse på det aktuelle arrangementet.

Ved opprettelse av en Geodata Online-bruker lagrer vi navn, firma, epost, telefonnummer, brukernavn og passord du oppgir ved registrering. Ved bruk av tjenester fra Geodata Online logges alle kall for å kunne avdekke og hindre misbruk, avdekke feilsituasjoner og etterleve avtaleforpliktelsene våre. Dataene blir ikke brukt til andre formål, og de slettes når behovet bortfaller.


Du har rett til innsyn i de personopplysningene vi lagrer om deg. Du kan også be om at disse slettes. Kontakt oss på geodata@geodata.no om noe er uklart, eller hvis du lurer på hvilke opplysninger vi har om deg.


For informasjon om hvordan Esri håndterer personopplysninger se her.


På nettsiden vår bruker vi disse informasjonskapslene/cookies:

Piwik Pro

Vi samler inn statistikk om hvordan nettstedet vårt blir brukt, slik at vi vet hvilke sider vi skal vie mest oppmerksomhet og hvilke som skal slettes.
Du kan endre ditt samtykke nedenfor.

Vi har skrudd på funksjonen «anonymizeIP», slik at IP-adressen din ikke blir lagret hos Piwik Pro.

Personvernsinnstillinger

Tilgang til dine data

Fyll ut skjemaet for å be om tilgang til dataene dine. Vi bruker e-posten din til å behandle denne forespørselen.

Tilgang til lagret data
Tilgang til lagret data
Slette data
Endre data