Se og forstå fremtidens muligheter med geografiske data og teknologi.

Geodata er markedsledende i Norge på geografiske informasjonssystemer og tilhørende teknologi. Hos oss får du eksperter på å presentere, analysere og visualisere data i digitale kart. Se hva vi kan hjelpe deg med.

Skiforeningen og Geodata AS inngår ny treårsavtale, som skal bidra til enda bedre markaopplevelser for turfolk på ski, sykkel og til fots.

Kalender

Dato:  17-18. april 24
Sted: Geodata, avd. Oslo
Type: Kurs

Utforsk mulighetene i ArcGIS Pro og utvid den grunnleggende GIS-kunnskapen din, i takt med at du blir fortrolig med denne nye desktop-applikasjonen.

Dato:  27-31. mai 24
Sted: Internett
Type: Digital uke

Dette kurset legger vekt på de mest brukte arbeidsprosessene og anbefaler fremgangsmåter for å kartlegge, administrere, analysere og dele GIS-data og ressurser. Du vil oppnå de grunnleggende ferdighetene som du har bruk for for å være produktiv med ArcGIS Pro. Kurset er på norsk og bruker i hovedsak åpne data fra GeoNorge som eksempeldata.

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Ønsker du å bli inspirert av andre brukere og bedrifter? Eller vil du få med deg de nyeste kursene og kommende arrangementer? Lese nytt om kartteknologi? Hold deg oppdatert!

Ved å sende inn bekrefter jeg at jeg har lest og akseptert personvernerklæringen.