Sindre Engh

Geodata

Teknisk rådgiver

Foredrag

ArcGIS – veien videre

ArcGIS plattformen er i konstant utvikling og i år er intet unntak! Mange spennende nyheter står for tur når versjon 10.7 kommer i mars. Vi går gjennom det du kan glede deg til i ArcGIS Online, ArcGIS Enterprise, ArcGIS Apps og ArcGIS Pro. Vi ser også på hvordan store IT-trender som kunstig intelligens, IoT og microservices er på full fart inn i ArcGIS plattformen.

Tid Torsdag 28. februar 13.50
Sted Strategi, innovasjon og teknologi – Møterom 3

Foredragsholdere Sindre Engh, Inge Anundskås

ArcGIS hacks, tips og triks

Det finnes en rekke «påske-egg» i ArcGIS-plattformen som mange ikke vet om, på dette foredraget deler vi våre beste triks og hacks! Visste du at du kan få Workforce til å starte hvilken som helst annen applikasjon på telefonen din? Eller at du kan bygge inn et interaktivt søk mot Proff.no eller 1881.no i Operations Dashboard? Hvordan kan man sette revers geokoding i Survey123 uten å måtte programmere og utvikle? Alt dette, pluss våre beste tips for hvordan vi jobber effektivt i ArcGIS deler vi med deg.

Tid Fredag 01. mars 10.30
Sted Teknologi – Sal C

Foredragsholder Sindre Engh

IoT og sanntidsdata i ArcGIS

Flere og flere datakilder som sensorer, APIer, og sosiale medier er tilgjengelig som datastrømmer i sanntid. I dette foredraget viser vi eksempler på hvordan du kan koble ulike sanntids datastrømmer til ArcGIS-plattformen, analysere dataen i sanntid, berike dataen og lage kart-tjenester i både 2D og 3D. Vi viser også hvordan vi kan analysere store datamengder og finne mønstre i både tid og rom. Vi vil også dele våre erfaringer med å jobbe med og drifte løsninger med sanntidsdata.

Tid Torsdag 28. februar 12.30
Sted Teknologi – Sal C

Foredragsholdere Sindre Engh, Morten Grude

Ny teknologi for en mer effektiv arbeidsplass

Vi tilbringer 80% av tiden vår innendørs, så burde vi ikke ha like gode systemer for beslutningsstøtte og dokumentasjon inne som ute? Geodatas tekniske rådgivere vil ta deg med inn på Oslo Lufthavn og se hvordan de kan jobbe mer effektivt ved hjelp av systemer som sømløst knytter sammen aktiviteter og utstyr.

Tid Onsdag 27. februar 15.10
Sted Sal A

Foredragsholdere Inge Anundskås, Sindre Engh, Tore Jensen, Jørn Kristiansen, Scott Beckstrøm, Jon Petter Furnée