Geodata | Slik får du full kontroll på gatelysene

Slik får du full kontroll på gatelysene

Kommunene har nå ansvaret for at det lyser langs gatene i vårt langstrakte land. Det krever en løsning som gir full oversikt over både hvor gatelysene er og om de virker eller ikke virker. I dette webinaret får du høre om en slik løsning.

Det første du trenger er den fullstendige oversikten over dataene. Hvor er gatelysene, hva slags løsninger er det, hvor mange osv.? Dette kan vi raskt sette opp i en infrastruktur som fungerer rett inn i dine systemer og driftes i skyen. Tore Jensen fra Geodata vil fortelle hva dette er.

Når strukturen er på plass står lysene og den daglige forvaltningen av disse i sentrum. Det vil Øystein Johansen fra Light Bureau ta deg gjennom.

I dette webinaret får du høre om en brukervennlig løsning der du får alt på en plattform, hvor løsningen driftes i skyen og hvor du enkelt kan invitere andre inn.

For å se webinaret klikker du deg inn på lenken under her. Den tar deg til webinarløsningen vår, der du legger igjen kontaktinformasjon for å få tilgang til webinaret. Det er selvsagt gratis å se webinarene.