Geodata | Deep Learning-integrasjon med ArcGIS

Deep Learning-integrasjon med ArcGIS

Kom i gang med GeoAI! I dette webinaret avmystifiserer Scott Beckstrøm Deep Learning og viser konkrete eksempler på hvordan denne teknologien kan integreres med ArcGIS for å lage Deep Learning-modeller.

Aldri har det vært et større tilfang av bildedata fra fly, satellitter og droner. Den enorme produksjonen av bildedata gir oss muligheten til å skape dypere innsikt i en verden i endring, men hvordan skal vi klare å holde takt med datamengder som vokser i en stadig raskere tempo?

Maskinlæringsteknikken Deep Learning har vært i rivende utvikling de siste årene og byr på mange spennende bruksområder, særlig innen bildegjenkjenning. Denne teknologien kan effektisere bildeanalyser og har allerede blitt et nyttig støtteverktøy i møte med fremtidens utfordringer. I dette webinaret vil Scott Beckstrom, teknisk rådgiver i Geodata, vise deg hvordan du kan bruke teknologien sammen med ArcGIS og utføre bildeanalyser som pikselklassifikasjon og objektdeteksjon på flyfoto og satellittopptak.

For å se webinaret klikker du deg inn på lenken under her. Den tar deg til webinarløsningen vår, der du legger igjen kontaktinformasjon for å få tilgang til webinaret. Det er selvsagt gratis å se webinarene.