Geodata | Bli kjent med FME!

Bli kjent med FME!

I dette webinaret får du et innblikk i hvordan FME kan hjelpe deg med å oppnå en effektiv og fleksibel dataflyt, og hvordan du kan automatisere rutinemessige oppgaver rundt geografiske data.

FME står for Feature Manipulation Engine og med dette kan man konvertere og integrere de fleste dataformater, spesielt geografiske. I webinaret vil vår erfarne GIS-rådigiver Knut Olav Sunde med praktiske eksempler vise deg hvorfor dette er et så effektivt verktøy. Han vil gå gjennom det helt elementære i FME Desktop, hvordan man effektivt konvertering av geografiske data med FME, men også vise litt mer avanserte eksempler på hvordan man fleksibelt kan lese, manipulere og skrive data med en dynamisk dataflyt.

Webinaret passer derfor både for deg som aldri har benyttet FME tidligere, men som ønsker å få et innblikk, og for deg som har litt mer erfaring.

For å se webinaret klikker du deg inn på lenken under her. Den tar deg til webinarløsningen vår, der du legger igjen kontaktinformasjon for å få tilgang til webinaret. Det er selvsagt gratis å se webinarene.