Bli med til IMGIS i Frankfurt

Denne våren arrangerer Esri International Infrastructure Management & GIS Conference, en konferanse spesielt tilpasset aktører innenfor blant annet Nett, Telecom og AEC

Sted: Kap Europa, Frankfurt
Dato: 17-19. april 23
Tidspunkt: 9.00-13.00

Vi i Geodata inviterer derfor våre kunder til å dra sammen med oss på konferansen. Vi tror dette blir en fin mulighet til å få med seg det siste innen Esri-teknologien, ha tilgang til ekspertene og samtidig utveksle erfaringer med andre innenfor samme segment fra både Norge og resten av Europa. Dette er første gang konferansen arrangeres i en internasjonal versjon og den vil ha et europeisk perspektiv på løsningene som presenteres.

Under konferansen vil vi også arrangere en uformell middag som et samlingspunkt for de norske deltagerne.

Programmet for konferansen er fremdeles under planlegging, men det er ingen tvil om at du vil få se det nyeste fra Esri og hvordan noen av deres kunder bruker teknologien i sine løsninger. I tillegg til plenumssesjonen blir det ulike parallelle sesjoner hvor du kan få med deg Esris løsninger og produkter, tekniske workshops og presentasjoner fra partnere og kunder.

Vi fra Geodata kommer til å bo på Mövenpick Hotel Frankfurt City, noen få minutters gange fra konferansesenteret Kap Europa.

Spørsmål? Ta kontakt med din kundekontakt eller send oss en e-post.
Vi kan naturligvis også være behjelpelige med å arrangere møter med Esri eller andre partnere.