Esri internasjonal brukerkonferanse (UC)

Vi ser fram til den internasjonale brukerkonferansen i San Diego, som i år er tilbake for fullt.

Sted: San Diego
Dato: 10-14. juli 23
Tidspunkt: 9.00-16.00

Esris internasjonale brukerkonferanse i San Diego er en stor begivenhet mange setter pris på. Med hundrevis av foredrag og tusenvis av deltagere blir det høy grad av faglig 'input' og inspirasjon og store muligheter for å snakke med andre som jobber med GIS.

Deltagelse fra Norge, arrangement og overnatting

I år er vi tilbake med både felles arrangementer og vi har reservert hotellrom som du som kunde kan bestille.

Som tidligere år arrangerer vi en velkomstsamling søndag kveld, denne vil være på Hilton Gaslamp Quarter, det samme hotellet vi har reservert rom på.
Det vil også bli et arrangement onsdag kveld hvor vi samler både kunder, Esri og andre partnere. Mer informasjon og påmelding til dette kommer.

Hotellrom:
Vi har reservert et antall hotellrom som du kan bestille via denne lenken.
Klikk deg inn på "Book a room" for å eventuelt endre datoene. Legg også merke til at hotellet fjerner kostnaden for Urban Destination Fee på 25$ selv om det kan vises på bestillingsbekreftelsen. Betaling og lignende tas direkte med hotellet, vi har kun holdt av rommene.
Hvis du ikke får opp avtalepris, prøv å endre datoene under "edit stay".

Hotellet ligger sentralt i San Diego og rett over gata for konferansesenteret, noe som er svært praktisk med lange konferansedager.

Hvem kan delta? Og hvordan melde meg på?

Alle med gyldig vedlikeholdsavtale eller Enterprise avtale kan delta på UC. Man må ha en egen Esri brukerkonto som er knyttet til en organisasjon med gyldig avtale.

Hvis du er usikker på om du allerede har en Esri brukerkonto eller har glemt brukernavn eller passord kan du ta kontakt med vår supportteam på tlf. 992 79 000 eller support@geodata.no. Vi vil da hjelpe deg å sette opp en ny brukerkonto eller kople eksisterende bruker til riktig kundekonto. Skriv gjerne «Hjelp til registrering for Esri brukerkonferanse» i emnefeltet.

Påmeldingen skjer hos Esri: