Geodata | ArcGIS Enterprise - Administrative arbeidsflyter

ArcGIS Enterprise - Administrative arbeidsflyter

Lær deg å mestre teknikker for å konfigurere og vedlikeholde ArcGIS Enterprise-løsninger som møter din organisasjons forretningsbehov.

Sted: Geodata
Dato: 13-15. april 21
Tidspunkt: 9.00-16.00
Pris: 13 500,- eks mva

Du vil lære om ArcGIS Enterprise-arkitekturen, lisensieringsroller og utvidelser for server. Dette vil gjøre deg i stand til å konfigurere et felles GIS for bruk i organisasjonen.

Dette nye kurset fokuserer på beste praksis for å administrere servere, data og tjenester, samtidig som systemets ytelse over til blir dekket. GIS og IT-fagfolk vil få utvidet kunnskap og førstehånds erfaring med å administrere og forvalte ArcGIS Server Sites federert med en ArcGIS Enterprise installasjon. I tillegg til å utforske analyser og dataforvaltningsmuligheter med forskjellige serverlisensroller, vil dette kurset vise frem avanserte administrasjonskonsepter inkludert:

  • Tjenestetilpasning og optimalisering
  • Feilsøking
  • Avansert oppsett av data store
  • Scriptet automatisering
  • Systemskalering og mer

ArcGIS Enterprise plasserer samarbeid og fleksibilitet i sentrum av en organisasjons GIS. Den kombinerer ledende evne innen kart og analyser med en dedikert WebGIS-infrastruktur, for å organisere og dele arbeidet ditt på en hvilken som helst enhet, hvor som helst, når som helt.

Målgruppe:
Dette kurset er designet for systemadministratorer, tekniske GIS-personer, Web-administratorer og alle som har oppgaver innen oppsett, forvaltning eller administrasjon av en ArcGIS Enterprise installasjon

Programvare:
Siste versjon av ArcGIS Enterprise og ArcGIS Desktop

Hva trenger du?
Deltakere trenger ikke ha med seg noe til kurset. Kurset holdes som klasseromskurs i Geodatas lokaler i Schweigaards gate 28 i Oslo. Smittevernet ivaretas med gode rutiner og færre deltagere slik at det blir god plass i kurslokalet. Det blir servert en god lunsj alle dager.

Du vil lære å:

  • Identifisere og implementere ArcGIS Server Capabilities for å møte organisasjonens forretningsbehov
  • Tolke hvordan organisasjonens forretningsbehov er førende for valgmulighetene innen dataforvaltning
  • Implementere GIS-tjenester som tilfredsstiller ønskede resultater for sluttbrukeren
  • Undersøke GIS-tjenesters ytelse og bruke beste praksis og justeringsstrategier
  • Utvikle løsninger som automatiserer felles administrative oppgaver

Avmelding: Avmelding sendes skriftlig til kurs@geodata.no minimum 10 virkedager før kursstart. Ved avmelding etter fristen vil kursavgiften faktureres.


Påmelding

Ja takk jeg vil melde meg på.

ArcGIS Enterprise - Administrative arbeidsflyter

Sted: Geodata
Dato: 13-15. april 21
Tidspunkt: 9.00-16.00
Pris: 13 500,- eks mva