Geodata | Digital uke: ArcGIS Online - grunnleggende arbeisdflyt

Digital uke: ArcGIS Online - grunnleggende arbeisdflyt

Den digitale uken gir deg mulighet til å fullføre 1-dagskurset ArcGIS Online - grunnleggende arbeidsflyt i løpet av en uke. Akkurat når det passer deg og ditt tempo.

Sted: Internett
Dato: 18-22. oktober 21
Tidspunkt: 8.00-15.00
Pris: 2 750,- eks mva

Du vil lære hvordan du finner, lager, bruker og deler kartlag, webkart, webapper og dashboard. Du får også en oversikt over administrasjon av ArcGIS Online inkludert delingsmodellen, roller og brukertyper. Kursinnholdet er direkte overførbart til deg som skal jobbe med web-GIS i ArcGIS Enterprise.

Målgruppe:
Alle som ønsker og trenger en innføring i Esri sitt web-baserte GIS som ArcGIS Online og ArcGIS Enterprise. Kurset er på ett grunnleggende nivå og du trenger ikke forkunnskaper i GIS faget for å gjennomføre kurset.

Programvare:
Nettleser og programvare som kan vise kursdokumentasjonen (Word og PDF format).

Hva trenger du:
Du vil få tilgang til videoleksjoner og kursmateriell på Geodata sin E-læringsløsning. Leksjoner og kursmateriell er på norsk. Du ser gjennom kursmateriellet i eget tempo. I kursmateriellet er det øvingsoppgaver som du gjennomfører mellom leksjonene. Du vil få tildelt en kurslisens for å utføre øvingsoppgavene. En kursleder er tilgjengelig hele uken for å bistå deg ved spørsmål eller problemer underveis.

Innhold:

  • ArcGIS Online organisasjonskonto
  • Lage webkart
  • Lage web-app
  • Lage ett dashboard
  • Oversikt over roller, brukertyper og rettigheter (administrasjon)


Kurset gjennomføres i form av digital uke

Kurset foregår via internett i form av digital uke. Det vil si at du kan gjennomføre kurset når du vil i løpet av denne uken og vi vil være tilgjengelige for veiledning når du trenger det. Normalt er dette et kurs som tar tre dager å gjennomføre så sett av nok tid! Vi tar kontakt på forhånd for å sørge for at du har det du trenger for å delta på kurset digitalt.

Avmelding sendes skriftlig til kurs@geodata.no minimum 10 virkedager før kursstart. Ved avmelding etter fristen vil kursavgiften faktureres.

Påmelding

Ja takk jeg vil melde meg på.

Digital uke: ArcGIS Online - grunnleggende arbeisdflyt

Sted: Internett
Dato: 18-22. oktober 21
Tidspunkt: 8.00-15.00
Pris: 2 750,- eks mva