ArcGIS Pro for Petroleum - i Stavanger

Utforsk mulighetene i ArcGIS Pro med et kurs skreddersydd for data og arbeidsoppgaver innenfor petroleum.

Sted: Stavanger
Dato: 17-18. november 22
Tidspunkt: 9.00-16.00
Pris: 12 400,- eks mva

I dette kurset får du innsikt i de mest brukte arbeidsprosessene og anbefalte fremgangsmåter for å kartlegge, administrere, analysere og dele GIS-data og ressurser. Du vil få de grunnleggende ferdighetene du har bruk for for å være produktiv med ArcGIS Pro. Kurset er også et veldig godt migreringskurs for de som jobber eller har jobbet med ArcMap og skal over på ArcGIS Pro.

ArcGIS Pro er det nyeste desktop-programmet i ArcGIS-plattformen. Programmet er designet for å hjelpe GIS-arbeidere med å komme i gang med prosjektene sine på en rask og effektiv måte. Det er også blitt enklere å dele data både innenfor og utover organisasjonen. Med sitt moderne Office-inspirerte brukergrensesnitt og tettere integrasjon av 2D og 3D-funksjoner, vil ArcGIS Pro strømlinje måten du arbeider med GIS-data på.

Kurset gjennomføres på engelsk ved behov. Kursmateriell er utarbeidet på engelsk.

Tematikker i kurset:

  • Data and formats
  • Coordinate systems
  • Layers
  • Editing
  • Rasters
  • Georeferencing
  • Creating a layout
  • Sharing

Målgruppe:
Kurset er for deg som som jobber med petroleums-data og som ønsker å lære deg ArcGIS Pro med relevante datasett og caseoppgaver.

Forkunnskaper:
Ingen, men det er fint med noe kjennskap til geografisk informasjon.

Praktisk informasjon:
Vi anbefaler å ha med egen laptop, da får du gjennomført øvingsoppgaver underveis i kurset. Du vil få tilgang til en virtuell maskin med nødvendig programvare og lisenser for disse i kurset.
Kurset holdes i Stavanger, vi kommer tilbake til hvor.

Avmelding:
Avmelding sendes skriftlig til kurs@geodata.no minimum 10 virkedager før kursstart. Ved avmelding etter fristen vil kursavgiften faktureres.

Påmelding

Ja takk jeg vil melde meg på.

ArcGIS Pro for Petroleum - i Stavanger

Sted: Stavanger
Dato: 17-18. november 22
Tidspunkt: 9.00-16.00
Pris: 12 400,- eks mva