Scott Beckstrøm

Geodata

Teknisk rådgiver

Foredrag

Analyser i ArcGIS

Analyser gir deg ny innsikt og forståelse. Med geografiske analyser kan du visualisere geografisk spredning av fenomener, måle størrelser, form og distribusjon, avdekke hvordan fenomener er relatert, finne optimal lokasjon og ruter, avdekke og kvantifisere mønstre, og gjøre prediksjoner. Foredraget vil gi en intro til ulike analyser en kan utføre ved hjelp av ArcGIS.

Tid Torsdag 28. februar 10.30
Sted Teknologi – Sal C

Foredragsholdere Jon Petter Furnée, Scott Beckstrøm

Få mer ut av Web AppBuilder med Geocortex

Du behøver ikke å være Javascriptutvikler for å kunne bygge skreddersydde verktøy for Web AppBuilder! Med Geocortex Workflow, Reporting og Printing fra Latitude Geographics kan du enkelt lage sofistikerte arbeidsflyter, informative rapporter og vakre utskriftsmaler rett fra nettleseren din. Vi går gjennom hva disse Geocortex-produktene tilbyr og viser hvordan du kan ta dem i bruk for å få enda mer ut av Web AppBuilder.

Tid Torsdag 28. februar 13.50
Sted Teknologi – Sal B

Foredragsholder Scott Beckstrøm

Kan maskinlæring og geografiske data gi bedre innsikt i en verden i endring?

Bildeklassifisering har lenge vært en viktig analyseoppgave innen areal- og naturforvaltning. Maskinlæringsteknikken Deep Learning byr på blant annet spennende muligheter innen analyser av drone-, fly- og satellittbilder. I dette foredraget vil Scott Beckstrøm vil vise hvordan GIS og Deep Learning teknologi kan bidra til å effektivisere bildeklassifikasjon slik at vi kan enklere holde oversikt over en verden i endring.

Tid Onsdag 27. februar 12.50
Sted Sal A

Foredragsholder Scott Beckstrøm

Maskinlæring - hva kan du bruke det til?

Maskinlæring er i vinden, men hva kan det brukes til? Mange eksempler viser dets fantastiske egenskaper til å kjenne igjen om et bilde er av en hund eller katt, men hvordan kan vi bruke maskinlæring i en rommelig verden?

Tid Torsdag 28. februar 11.00
Sted Strategi, innovasjon og teknologi – Møterom 3

Foredragsholdere Astrid Hvattum, Scott Beckstrøm

Ny teknologi for en mer effektiv arbeidsplass

Vi tilbringer 80% av tiden vår innendørs, så burde vi ikke ha like gode systemer for beslutningsstøtte og dokumentasjon inne som ute? Geodatas tekniske rådgivere vil ta deg med inn på Oslo Lufthavn og se hvordan de kan jobbe mer effektivt ved hjelp av systemer som sømløst knytter sammen aktiviteter og utstyr.

Tid Onsdag 27. februar 15.10
Sted Sal A

Foredragsholdere Inge Anundskås, Sindre Engh, Tore Jensen, Jørn Kristiansen, Scott Beckstrøm, Jon Petter Furnée

Rasteranalyse og forvaltning i ArcGIS

Forvaltning og analyse av rasterdata kan være utfordrende på grunn av store datamengder og lange analyseprosesser. Gode forvaltningsrutiner er en forutsetning for at dataene kan brukes på en effektiv måte i analyser. Du vil i dette foredraget for høre om beste praksis når det kommer til forvaltning av rasterdata, i tillegg til å få en oversikt over analysemuligheter i ArcGIS.

Tid Torsdag 28. februar 09.00
Sted Teknologi – Sal C

Foredragsholdere Scott Beckstrøm, Kjetil Trengereid