Hans Petter Winsnes

Geodata

Teknisk rådgiver

Foredrag

ArcGIS Enterprise - Drift og vedlikehold

ArcGIS-plattformen har vokst både i størrelse og i kompleksitet de siste årene. Å administrere og drifte dette kan virke uoversiktlig, samtidig har man aldri hatt flere verktøy for å gjøre hverdagen enklere. I dette foredraget vil vi gå igjennom hva man bør tenke på for å gjøre hverdagen som GIS-administrator så enkel som mulig ved hjelp av ulike skripts og ferdige programvarer som ArcGIS Monitor.

Tid Fredag 01. mars 10.30
Sted Teknologi – Sal B

Foredragsholdere Hans Petter Winsnes, Thor Morten Kopaas

Gjør mer for ditt WebGIS med Geocortex

Har du noen ganger følt at de ferdige webapplikasjonene fra Esri ikke helt strekker til? Her skal Geodata forklare hvorfor man bør vurdere Geocortex Essentials for å lage funksjonsrike webløsninger og DNO Norge AS forteller hvorfor de gikk for Geocortex istedenfor å utvikle sin egen webløsning.

Tid Fredag 01. mars 11.00
Sted Teknologi – Sal C

Foredragsholdere Hans Petter Winsnes, Johan Sandell Bull-Njaa

Nå forretningsmål med Geodata kundeprogram

Geodata har gjennom de siste årene utviklet et program for å hjelpe kundene våre å nå forretningsmålene sine. Gjennom å utforske og utnytte potensialet i GIS-teknologien med en teknisk rådgiver fra Geodata lager vi felles planer med konkrete tiltak for gjennomføring. Bruk en halvtime med oss for å lære mer om programmet, hvordan dette kan se ut for din organisasjon og hør hvordan dette har hjulpet flere av våre kunder til å nå sine og få inspirasjon til å se hvordan du kan nå forretningsmålene dine.

Tid Torsdag 28. februar 13.00
Sted Strategi, innovasjon og teknologi – Møterom 3

Foredragsholdere Espen Kristiansen, Hans Petter Winsnes, Torgrim Høydahl