Geodata | Ønsker du et foredrag om geografi og teknologi?

Ønsker du et foredrag om geografi og teknologi?

Takket være teknologi som gjør at vi kan analysere store datamengder, visualisere disse i 3D eller la maskinlæringsalgoritmer finne løsningen på samfunnsutfordringer, spiller geografien og teknologien sammen en større rolle enn noen gang. Nysgjerrig?

I Geodata er vi så heldige å jobbe med dette fagfeltet daglig. Vi har norges sterkeste fagmiljø på å lage løsninger basert på geografisk informasjon. Og vi elsker å formidle det!

Her finner du en liten oversikt over foredrag vi kan holde. Vi kan selvsagt tilpasse foredraget til ditt behov og din tematikk og vi har også flere tema på lur.

  • Maskinlæringsmodeller med geografiske data
  • Optimalisering av responstider med dynamisk posisjonering
  • Teknologi for samfunnet - tør å tenke stort
  • Smarte byer – det er ikke lett å være smart alene
  • Sanntidsdemografi: Demografidata før, nå og i fremtiden
  • Vi er i geografiens tidsalder - hva betyr det for din bedrift?
Astrid Hvattum

Astrid Hvattum er en av norges fremste teknologikvinner og er en meget inspirerende og engasjert foredragsholder. Her får du visjoner koblet sammen med strategi og ting blir plutselig mindre fluffy, og mer realistisk å gjennomføre.

Nina Winter-Hjelm og Tore Jensen er begge tekniske rådgivere i Geodata og strålende foredragsholdere. Deres styrke er at de brenner for faget sitt og kombinerer dette med meget god og engasjerende formidlingsevne.

Stine Skinnes er avdelingsleder og Inge Anundskås er leder for teknisk rådgivning. Begge har mye erfaring med å holde foredrag og har spesielt god evne til å koble sammen det strategiske og det tekniske.

Ta kontakt

Vil du snakke med oss om foredrag til din bedrift eller konferanse? Ta kontakt så finner vi noe som passer for deg:

Sesilie Urkegjerde Halland
Direktør kommunikasjon og marked

For teknisk support, gå til våre supportsider.