Kartkonkurranse

Bli med på Geodatas kartkonkurranse. Send inn ditt digitale kart og du kan vinne gavekort på sportsutstyr for 2000 kroner!

Tradisjon tro kårer Geodata det beste kartet eller den beste kartanalysen for 2018. Har du/dere laget et kart, et storymap eller gjort en geografisk analyse som fortjener heder og ære?

Da må du sende inn et bidrag. Fristen er 15. februar. Vinneren får et gavekort fra XXL på 2000 kroner.

Hvem kan delta?

  • Alle som ønsker å delta i kartkonkurransen kan sende inn sine bidrag, du trenger bare en ArcGIS Online-konto. Du kan bruke din organisasjons konto eller din private ArcGIS Online konto. Alle slags digitale kart som kan lages i ArcGIS teller, send gjerne inn ditt Story Map.
  • Hvis du ikke allerede har en ArcGIS Online konto, kan du opprette en ny konto her, helt gratis.
  • Vinnerne premieres på Geodatas konferanse GeoTek i februar, men det er ikke krav om å delta på konferansen for å bli med i konkurransen.
Fjorårets vinnere Bergen kommune

Hvordan vinne?

Nytt av året er at vi ikke har flere ulike kategorier, vi har kun én. Vi kårer årets beste kart, men om flere bidrag kniver i toppen, kan det bli premie også til andre og tredjeplass eller spesialpremier. Vi er for eksempel spesielt interessert i kart som kan bidra til å løse bærekraftsutfordringer. Men utover det kniver alle innsendte kart om den gjeve premien og ikke minst heder og ære i bransjen!


Hvordan delta?

Du kan delta ved å lage et nytt kart, eller ved å sende inn et eksisterende kart. Alt du trenger å gjøre er å tagge kartet med #kartkonkurranse2019 i ArcGIS Online, dele kartet med alle (offentlig) og sende en e-post til geodata@geodata.no med nettadressen til ditt bidrag. Dette må du gjøre innen 15. februar.

Her kan du lese om vinnerne i fjor.


Spørsmål om kartkonkurransen, ta kontakt:

Sesilie Urkegjerde Halland
Markeds- og kommunikasjonssjef

For teknisk support, gå til våre supportsider.